Reviews

Wat onze klanten zeggen

Plaatsen aanbouw en renovatie woonkamer
5/5

Complete renovatie woonkamer laten uitvoeren door Irfan en zijn mannen, inclusief een aanbouw. Irfan heeft op veel vlakken meegedacht in oplossingen, en heeft prachtig werk afgeleverd. Voor een volgende klus weet ik wie ik moet bellen, Irfan bedankt!

Anoniem

Aanbouw plaatsen: 17 m²; Plat dak
5/5

Ik kan niets anders zeggen dat Irfan een echte vakman is. Van A tot Z compleet geïnformeerd en meegenomen door het proces van aanbouwen, funderen etc. Naast dat hij het vak heel goed begrijpt, is hij echte professional, communiceert zeer goed en komt zijn afspraken na. We zijn nu nog bezig met de klus maar kijk nu al uit naar het eindresultaat!

Vishaal

Den Haag

Uitbouw zijkant woning
5/5

ISL bouw heeft bij ons een mooie uitbouw aan de zijkant van ons huis gerealiseerd. Irfan en zijn werknemers zijn hele vriendelijke en beleefde mensen. De communicatie met Irfan verliep altijd goed, Irfan reageert vrijwel direct op vragen via telefoon of WhatsApp.De uitbouw is met vakmanschap uitgevoerd het lijkt alsof de uitbouw vanaf de bouw is gebouwd. Het zijn harde werkers en ze doen niet moeilijk over extra werkzaamheden die niet in de offerte staan. Zo heeft ISL bouw een extra stopcontact gemaakt, een buitenlamp opgehangen en wat straatwerk gedaan zonder extra kosten. We zijn blij dat we voor ISL bouw hebben gekozen en ik kan ISL bouw iedereen aanbevelen.

Enrico

Zoetermeer

Uitbouw plaatsen: 10 m2; Plat dak
5/5

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen. Goede communicatie en denkt met je mee. Het resultaat mag er zeker zijn. Dankjewel toppers! Mijn volgende klus word zeker weer door Irfan en zijn team uitgevoerd!

Elisabeth

Lisserbroek

Huisrenovatie: De gehele woning
5/5

Wij hebben onze jaren 20 woning door Irfan en zijn team laten renoveren. Er is echt van alles gedaan. Een nieuw dak, een volledige nieuwe badkamerruimte gemaakt en de badkamer volledig geinstalleerd, al het leidingwerk opnieuw aangebracht, veel stuc,- en schilderwerk, gevelonderhoud, traprenovatie, nieuwe kozijnen met dubbelglas (inclusief glas in lood) etc. Kortom echt een grote klus. Het eerste contact met Irfan was meteen erg prettig. En dat is gedurende de hele verbouwing zo gebleven. Irfan heeft oog voor detail en leeft zich in in de wensen van de klant. Echt een topper!

Suzanne

Voorburg

Zolder renoveren: 48 m2; Schilderen, Vloeren, Verlichting, Kozijnen...
5/5

Wat kan ik zeggen over deze toppers? Ze hebben ons enorm geholpen gezien wij haast hadden doordat mijn vriendin zwanger was. Onze vliering is verbouwd tot prachtige zolder met dakkapel, vaste trap, extra Velux raam, airco en alles netjes afgetimmerd. Jongens, hartstikke bedankt nog voor alles en Irfan, kom je gauw naar de kleine man kijken? 😉 Leen en Marit

Leen

Rotterdam

Badkamer: Complete renovatie; 7,5m2
4/5

De verbouwing duurde iets langer dan gepland en door de drukke agenda werd het maken van afspraken lastiger. Wel mag het eindresultaat er zijn en zou ik dit bedrijf zeker aanraden voor een verbouwing!

Lonneke

IJsselstein

Volg ons