Aanbouw

Er zijn diverse manieren om meer ruimte in je huis te creëren, zelfs als je al een mooi huis hebt waar je graag woont. Hieronder zetten we de belangrijkste methoden op een rijtje.

Een uitbouw is een manier om een bestaande ruimte groter te maken. Dit kan door bijvoorbeeld een kamer te verlengen of een keuken te vergroten. Een wand wordt verwijderd en de muren worden doorgetrokken om de ruimte groter te maken. Je kunt er ook voor kiezen om een extra kamer te laten maken die met een deur verbonden is met de bestaande woonruimte. Als je van de ene ruimte naar de andere kunt gaan door het uitbreken van de originele wand of het plaatsen van een deur, is er sprake van een uitbouw. Het is belangrijk om te weten waar je de extra ruimte voor wilt gebruiken, bijvoorbeeld een extra werk- of slaapkamer.

Een aanbouw is een nieuwe ruimte die aan de bestaande woning wordt toegevoegd en een eigen ingang heeft, zonder doorgang naar de bestaande woonruimte. Dit kan bijvoorbeeld een garage, praktijkruimte of berging zijn die tegen de originele woning wordt geplaatst. Een aanbouw lijkt veel op een bijgebouw maar heeft een gedeelde muur met de bestaande woning. Je moet verschillende deuren door om de verschillende ruimtes te betreden.

Denkt u erover na om uw huis uit te breiden met aanbouw of uitbouw? Bij ISL Bouw kunt u terecht voor verschillende soorten aan- en uitbouw, waarbij wij het hele proces van advies en ontwerp tot uitvoering verzorgen. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat de prijs op maat is voor uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij kunnen u bij meerdere werkzaamheden van dienst zijn.Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of plan meteen een afspraak in.

Vraag gratis offerte aan

Bekijk onze andere diensten

Kozijnen

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie
Zonnepanelen

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie
Renovatie

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie

Volg ons