Dakopbouw

Bij een opbouw wordt er naar boven toe gebouwd. Dit kan met een dakkapel op een schuin dak, maar ook door een extra verdieping te plaatsen op een plat dak of een deel van de beschikbare oppervlakte te gebruiken. Het grote voordeel van opbouw is dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare oppervlakte, zonder vierkante meters tuin te verliezen. Houd er wel rekening mee dat de fundering van het huis versterkt moet worden vanwege het gewicht van de opbouw. Goed advies is daarom van groot belang.

Denkt u erover na om uw huis uit te breiden met een dakopbouw? Of u nu kiest voor een dakkapel of een hele extra verdieping, er zijn talloze mogelijkheden. Een dakopbouw is vrijwel altijd maatwerk, maar prefab oplossingen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij ISL Bouw kunt u terecht voor verschillende soorten dakopbouw, waarbij wij het hele proces van advies en ontwerp tot uitvoering verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in dakopbouw en staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.

Wat kost een dakopbouw ?

Een vaak gestelde vraag is hoeveel een dakopbouw kost.  Er zijn verschillende factoren die de uiteindelijke kosten bepalen, zoals:

  • Welk type dakopbouw is gewenst?
  • Wat is de grootte van de opbouw?
  • Welke afwerking is gewenst?
  • Welk materiaal wordt gebruikt voor de opbouw?
  • Is er sprake van maatwerk of kan er een standaard opbouw geplaatst worden?
  • Moet er nog aanpassingen gedaan worden aan een prefab opbouw?

Al deze factoren hebben invloed op de prijs. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat de prijs op maat is voor uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Bekijk onze andere diensten

Kozijnen

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie
Zonnepanelen

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie
Renovatie

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij kunnen u bij meerdere werkzaamheden van dienst zijn.Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of plan meteen een afspraak in.

Vraag gratis offerte aan

Volg ons