Renovatie

Wilt u uw woning of bedrijfspand renoveren of verbouwen? Of het nu gaat om een enkele slaapkamer of een volledig huis, bij ISL Bouw kunt u terecht voor projecten van elke omvang.

Wij bieden een breed scala aan renovatie diensten, waaronder complete renovaties, badkamer- en toiletrenovaties, keukenrenovaties, vloerverwarming, stucen, het leggen van vloeren of het renoveren van trappen. Ons team van vakmensen werkt met de beste producten en nieuwste technieken om aan uw behoeften te voldoen.

Wij bieden een totaalpakket aan diensten, waarbij we met u meedenken tot in de kleinste details.

Badkamer verbouwen? De badkamers worden de laatste jaren steeds meer gezien als een ontspanningsruimte waardoor deze niet alleen nog functioneel hoeft te zijn maar er ook ‘gelikt” uit moet komen te zien. Wij helpen u graag uw badkamer er weer “gelikt” uit te laten zien.

Tijd voor een nieuwe keuken? Toe aan een nieuwe keuken? Met een compleet nieuwe indeling met bijvoorbeeld een mooi kookeiland. ISL Bouw helpt u graag uw nieuwe keuken te verbouwen van A tot Z.

Woning verbouwen? Wilt u de indeling van uw huis veranderen? Of een wand verplaatsen of verwijderen? Wij helpen u graag. Van nieuwe wanden plaatsen, stucwerk, dakkapel plaatsen, tegels zetten tot schilderwerk. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij kunnen u bij meerdere werkzaamheden van dienst zijn.Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of plan meteen een afspraak in.

Vraag gratis offerte aan

Bekijk onze andere diensten

Dakopbouw

Wilt u met een nieuwe verdieping uw huis groter maken, dan is een dakopbouw een goede keus…

Meer informatie
Aanbouw

Wilt u uw woning groter maken en één of meerdere kamers toevoegen, dan is een aanbouw een zeer goed…

Meer informatie
Renovatie

Wilt u uw huis laten verbouwen of renoveren? Of gaat het juist om uw kantoor of bedrijf?…

Meer informatie

Volg ons